KNAPPE KOPPIES WERKWIJZE

KNAPPE KOPPIES WERKWIJZE

Kinderen blij, ouders blij, scholen blij!
De eigenwijze schoolfotograaf van Knappe Koppies vindt het erg belangrijk u als school een blij gevoel te geven over ons werk. Onze werkwijze?

In een tijd waarin scholen steeds meer taken krijgen winden wij het fijn de schoolfotografie helemaal uit handen te kunnen nemen. Natuurlijk zorgen wij er voor dat alles vlot verloopt en goed georganiseerd is, dat vinden wij logisch.

Onze werkwijze: de planning
Het begint allemaal met het maken van een reëele en overzichtelijke planning. Wij houden hierbij natuurlijk rekening met gym uren, eet- en drinkpauzes en andere bijzondere activiteiten op school. De meeste scholen fotograferen wij op 1 dag. Op basis van het aantal leerlingen bepalen we hoeveel fotografen we inzetten op jullie school. Vervolgens koppelen we de planning terug naar jullie school en nemen hem samen nog even door. En dan zijn we er klaar voor!

Een gemiddeld dagje schoolfotografie
Onze schoolfotografen arriveren en nadat zij zichzelf hebben voorgesteld zetten zij hun mobiele fotostudio op in een ruimte van minimaal 4 bij 4 meter. Vervolgens gaan zij aan de slag: groepsfoto’s, portretten en de brusjes (broertjes en zusjes). Indien gewenst fotograferen ze met veel plezier na schooltijd ook de broertjes en zusjes die (nog) niet op school zitten. Aan de hand van een intekenlijst, zodat de school ook hier geen hinder van ondervindt. Als iedereen erop staat is het voor de schoolfotograaf: inpakken en wegwezen!

De foto’s
Van elke leerling worden 3-5 individuele portretten en, indien gemaakt 2 broer/zus foto’s op onze beveiligde bestelsite geplaatst.  Op school worden de inlogstrookjes uitgedeeld met een unieke inlogcode. Ouders kunnen de foto’s thuis op hun gemak bekijken en bestellen.

Makkelijk en snel
Geen gedoe met envelopjes dus, Knappe Koppies drukt alleen de foto’s af die door ouders besteld worden. Deze worden door ons vaklab geproduceerd en al binnen 1-2 dagen toegezonden. Daarnaast kunnen ouders ook kiezen voor afbeeldingen op canvas, hout of aluminium, en voor allerlei leuke fotoproducten.

Tot slot
De school ontvangt tot slot van ons alle bestanden digitaal voor het schoolsysteem. Daarnaast sturen wij vergrotingen van alle groepsfoto’s voor in het gebouw en ontvangen alle leerkrachten hun eigen foto en die van hun gr

 

 

 

Werkwijze schoolfotograaf
F A C E B O O K
M o r e   i n f o